Behandlinger

Få nænsom og effektiv behandling med hypnoterapi & hypnose

Behandling ved hjælp af hypnoterapi er en nænsom og blid terapiform, der hjælper dig med at øge din bevidsthed om uønskede vaner, adfærdsmønstre, tanker og følelser og på vej henimod den positive forandring du ønsker.

Behandlingen starter indledningsvis med, at du fortæller om din udfordring og dit ønskede mål. Jeg lytter og stiller uddybende spørgsmål for at hjælpe dig på vej. 

Dernæst anvender jeg ofte lidt stående kropsbevidstheds- og åndedrætsteknikker til at forstærke dit ønskede mål. 

 

 

Dernæst kommer du ned og ligge, og jeg guider dig ind i en afslappet hypnotisk meditativ tilstand, hvor kroppen og tankerne blir´ roligere, og du kommer i kontakt med dit ubevidste sind. 

Under hypnosen arbejder vi terapeutisk og bearbejder eventuelle forhindringer, begrænsninger og tidligere traumer. 

Afslutningsvis bliver du guidet tilbage til det bevidste nu, og vi vender evt. kort nogle af dine oplevelser samt evt. videre behandlingsforløb.

De behandlingsområder jeg behandler mest ofte er beskrevet nedenfor.    

Walk-& Talk i naturen

Walk-&-Talk er en terapeutisk samtale, som er flyttet ud i naturen, hvor kroppen indgår som et vigtigt element. Samtalen finder sted imens vi går sammen. Tempo kan være varierende og brug af åndedrætsteknikker, mindfulness teknikker og anden let bevægelse kan indgå.

Naturen er en enkel og tryg ramme, som bidrager med frisk luft, bevægelse og frihed. Denne form kan være særdeles velegnet til børn og unge, der finder det udfordrende at sidde formelt til terapi – men er bestemt også velegnet til voksne.

Det du er bevidst om, kan du gøre noget ved- det du IKKE er bevidst om, gør noget ved dig

Kontakt mig i dag

Hvis du har nogle spørgsmål angående mine behandlinger, priser eller noget helt andet, er du meget velkommen til at kontakte mig ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig!

7 + 6 =